Препарати Prouve

Показване на 1–12 от 27 резултата

Поне едно шкафче във всяка кухня е натоварено със специална задача да съхранява всички препарати за почистване на дома. Използваме ги непрекъснато било то за почистване на помещение или на отделен домакински уред в него. А какво е още по-хубаво от това да видим, че препаратът върши работа? – Да ухае прекрасно и да придава аромата си на цялата стая. Всичко това и още можем да осигурим ние от Пруве.

Prouve е полска марка, специализирана в предлагането на козметика, парфюми и почистващи препарати – такива за почистване на цялото помещение и специализирани – за отделните електроуреди. При нас ще откриете разнообразие от качествени и ароматни почистващи препарати на достъпни цени, които всяка домакиня ще се радва да има като верен помощник в почистването.

Prouve предлага специални почистващи продукти за кухня: за почистване на упорити петна и мръсотия по различни повърхности, за скари и фурни, за иноксови повърхности, за отпушване на мивки и канали, разбира се за миене на съдове и за кухненски повърхности, които биват подлагани на замърсяване всеки ден с приготвянето на домашна храна, течен сапун и обезмаслител.

При нас ще откриете и специални препарати Prouve за почистване на баня: за почистване на фугите, за премахване на варовик от мивката, за почистване и дезинфекция на тоалетната чиния, за почистване на всякакви мръсни повърхности и специално за душ кабината, за отпушване на канали и мивки, пяна за ръце, универсални спрейове за баня, с които може да почистите всички изброени и не само повърхности и места.

Ще накарате дома си да заблести и с невероятния спрей за стъкла и огледала, шампоан за килими, препарати за почистване на ламинат и паркет, препарати за почистване на мебели.

Ако до този момент не сте намирали всички продукти, необходими за основно и поддържащо почистване у дома, вече го направихте. Отличаващото се при бранда Prouvé е, че продуктите са с доказано качество, неустоим аромат, заради който ще се усмихвате, докато чистите, а след това цялата къща ще ухае приятно, елегантна опаковка, създадена с грижа към природата.

Отваряйки всеки един продукт в сайта, ще откриете подробно описание на неговото съдържание. Ще разберете за какво точно може да го ползвате и как точно ухае. Предупреждаваме, че вероятно ще се влюбите в ароматите и ще си вземете повече от един.

Що се отнася до опаковката, тя е изключително креативна и оригинална, защото всеки препарат има илюстрация на основното си предназначение – мивка, плочки, стъкло и т.н. Използваният цвят при тези продукти е белият. Той е един от основните и характерни за марката заедно с черният. При препаратите се набляга на бялото, защото символизира чистотата.

Съотношението между цена и качество при продуктите на Пруве е изцяло в полза на клиента и в това ще се убедите още първия път, щом изпробвате някой от тях. Опаковките са рециклируеми, а при произвеждането на продуктите са използвани възможно най-малко алергени, парабени и други подобни вещества.

Ние от Prouve приемаме клиентите си като наши приятели, ето защо най-отговорно им предлагаме най-доброто. Улеснете сами себе си с малко помощ от наша страна – с почистващи препарати Prouve, които ще накарат дома да заблести и да ухае на любимия ви аромат, а вас – да превърнете чистенето в хоби и да го правите с удоволствие всеки път.