Парфюми Prouve

Показване на 1–12 от 61 резултата

Знаем, че в козметиката на всяка дама, а и джентълмен, са скрити поне няколко шишенца с любими парфюми, всеки подходящ за различен повод или настроение. Ако ви е време за нов аромат или просто сте почитатели и държите да имате повече на разположение, имаме чудесно предложение за вашия следващ – парфюм от Prouve.

При нас ще откриете изобилие от мъжки и дамски парфюми на съвсем достъпни цени. Специфичното, което ни отличава от всички останали, са трите основни нотки аромати, които ще ви позволят да изберете най-подходящия за себе си парфюм дори да не можете да го помиришете на живо.

На продуктовата страница на нашите парфюми Prouve, ще откриете подробно описание за всеки един от тях, щом го отворите. Вероятно ще ви направи впечатление описанието на съставките в продукта. Брандът Пруве се отличава с това, че има три основни ухания, които обобщават темата на цялата парфюмна композиция. Всички останали допълват перфектно съответния аромат. Има три групи: връхни нотки, сърдечни нотки и базови нотки.

Може да се ориентирате какъв аромат да изберете и по категорията, към която сме го причислили. Според наситеността на уханието, което е флорално, но понякога има ориенталски, по-пикантни или по-леки нотки, може да изберете парфюм за всеки ден, за романтична среща с любимия, за спорт, за блясък за специална вечер и разбира се за бизнес – подходящ за работното място.

Ще се ориентирате и по селекцията, която дава представа как всеки парфюм се възприема от околните и колко силна е неговата проекция. Погрижили сме се да разберете всичко за продукта и да се чувствате така, сякаш вече сте го държали в ръцете си и дори сте вдишали от уханието му.

Що се отнася до уважаемите господа, със сигурност ще откриете идеалния аромат при нас. Prouvé е доказателство как един парфюм може да повлияе на самочувствието на човек, а що се отнася до скъпите ни мъже, то е много важно. Имаме парфюми за победители, за силни и решителни мъже, такива, които вдъхват увереност, но и за такива, готови за нови предизвикателства и приключения. По-натрапчиви, по-леки, подходящи за бизнес среща, спорт, престиж и за ежедневието.

Вашият парфюм е вашата визитна картичка, с която хората наоколо могат да се сблъскат още преди да са видели лицето ви. Ето защо трябва да се представите много добре. Ще ви помогнем, разбира се. Всеки мъжки парфюм има подробно описание, подобно на дамските, от което може да добиете представа за аромата.

Освен това имаме унисекс молекулярни парфюми – това са аромати, които могат да се смесват помежду си, докато не откриете уникалния за себе си аромат. Разбира се, може да ги ползвате и поотделно. Ако имате два или три молекулярни парфюма, ще обогатите колекцията си от аромати с поне няколко пъти по толкова.

Може би ви прави впечатление опаковката на парфюми Prouve. Изключително практична, компактна и удобна за ползване. Всички парфюми са с пулверизатор. Шишенцата за стъклени, прозрачни, в бяло и черно. Това са цветовете на марката – белият символизира чистотата, а черният – елегантността. Парфюмите са с изчистен и изискан етикет, върху който са изписани основните съставки на продукта.

Пруве ви предлага да преоткриете себе си благодарение на нов аромат, който може да притежавате на напълно достъпна цена. Той е запомнящ се, вдъхващ решителност и смелост. Ще се убедите сами каква увереност придобива човек с правилното ухание. Знаете какво казват – дайте на човек правилния парфюм и той може да покори света!